De betuwsche oldtimer club

Woordje van de voorzitter

Een club van Liefhebbers voor oude voertuigen, of het nu een motorfiets is of een tractor of auto, enz.

Deze club is voor iedereen!

Henk Roodbeen

Oldtimerfestival Dodewaard

Deze club is ontstaan uit een groep vrienden die het Oldtimerfestival organiseerden in Dodewaard.

Dat blijven ze ook doen, maar men vond het ook leuk om met andere liefhebbers wat te doen en te gaan doen.

Zo is de Betuwsche Oldtimer Club ontstaan, met en voor elkaar. We zijn in november naar de notaris gegaan en het is dan nu een officiele vereniging geworden.

Daar kunt u lid van worden!

Hoe meer leden, hoe meer we met elkaar kunnen doen.

Het is de bedoeling dat we onze oldtimers gaan showen en gaan toeren en wie weet wat nog allemaal.

Houd daarom deze site in de gaten zodat u niets mist!

Aanmelden

U kunt zich aanmelden als lid voor €20,- per jaar. Daar hoeft u het niet voor te laten.

Als voorzitter zie ik u graag komen om samen een mooie, grote en vooral gezellige club van te maken, voor en met elkaar!

En dit alles ook natuurlijk voor het behoud van al die mooie oude voertuigen.