Nieuws

We hebben weer wat leuks te melden, want het is bijna 21 april

- Er zal een scheepsmotor van het merk Lister Blackstone te bewonderen zijn

- Er wordt een frikandel eetwedstrijd georganiseerd

- Er wordt een toerrit voor de auto's en vrachtwagens onder ons georganiseerd worden van 09.30 - 11.30 uur

- Muziek verzorgt door Bert van Ommeren

- Brandweer Dodewaard geeft een demonstratie

- Kunst en Vriendschap komt een gezellig deuntje spelen!

 

En de kinderen kunnen worden geschminkt worden door Emmy van Emmy's Bellypaint en Schmink uit Ochten en zal er een draaimolen en springkussen aanwezig zijn

 

Koningsdag 2017

Koningsdag was het dan zover ons eerste publieke optreden als officiële vereniging. En wat hadden we er goed weer bij. Op een klein buitje na dan, maar dat mocht de pret niet drukken.

We begonnen in Kesteren. De kinderen daar hadden hun fietsen mooi versierd en mochten een rondje maken door het dorp met ons voorop. 

We trokken veel bekijks, maar dat kan ook niet anders met al die mooie fietsen. 

Na dit tochtje, een broodje en een bakje koffie (of 2) ging de reis verder naar Ochten. Hier waren we welkom op het Dokter M. van Drielplein waar van alles georganiseerd werd.

Ook hier was de opkomst van publiek groot. Hier sloten nog wat voertuigen aan. Er waren wat Wolseley mee. Hierin werd een lekker rookworstje ingekookt en uitgedeeld.

Twee uur hebben we ons vermaakt in Ochten. Een paar leden keken bezorgd naar de lucht die een beetje donker werd en besloten dat het tijd werd voor de toertocht, voordat het zou gaan regen.

De tractoren kozen voor een korte route door Opheusden richting het eindpunt in Dodewaard. De rest van de voertuigen hebben nog een mooie route gevolgd door de Neder-Betuwe en sloten daarna aan in Dodewaard waar natuurlijk nog wat werd gedronken om alles af te sluiten.

Wij hebben genoten deze dag! Op naar het Oldtimer Festival waar we net zo’n super dag van hopen te maken.


De Betuwsche Oldtimer Club opgericht.

7-11-2016 officieel de Betuwsche Oldtimer Club opgericht. De trotse voorzitter Henk Roodbeen, secretaris Ilona Roodbeen en penningmeester Denise van Lent hebben vandaag getekend. 

Zij en de overige bestuursleden Robert Kranendonk, Stoffel Geurts, Ad Kerkstra, Dirk van Ommeren nodigen jullie van harte uit om lid te worden.Ledenvergadering

We kunnen trots terugkijken op een gezellige en zeer geslaagde ledenvergadering van de Betuwsche oldtimerclub.